2009. szeptember 4., péntek

Ügyeletes slágerek

Végre megjelent UDO új albuma a Dominator és az égvilagon semmi újdonságot nem hozott(hál' Isetennek).Úgy az első hang után lehet tudni, hogy Udo most sem fog kísérletezgetni, hanem a tőle megszokott dolgokat halljuk majd.Kemény, dögös riffek jó refrének.Az, hogy már a többségét hallottuk korábban, a reptéri kutyát sem érdekli. :-)Vannak nóták amik elsőre "megvannak" pl a Heavy metal heaven vagy a már korábban kiadott Infected.
Nem gondolnám, hogy mérföldkőnek számít ez a lemez a metal zenében én mégis hálás vagyok ezeknek a srácoknak, hogy nem okoznak csalódást. Aki fanyalog és unja Udo zenéjét az ne hallgassa.




A másik nagy kedvencem mostanában, bár nem nevezhető újdonságnak a Rage-től a Down.
Ez a banda már akkor jó volt, mikor még Avenger volt a neve :-)Egy dupla koncert dvd-t is sikerült beszerezni tőlük, ami átkozottul jóra sikeredett.







A sok német közé beférkőzött egy amcsi thrash metal banda New Jersey-ből . (Néha kell egy kicsit mást is hallgatni ). Az egész album nem jött be ettől a bandától... a fene tudja, valahogy nem állt össze nálam ez a zene, bár talán többet kellene hallgatnom.Azonban a Cruise ship terror
célba ért, főleg így klippel együtt, nagyon üt. Ahogy a srácok kinéznek már az megér 5 pontot és a kritikákban olvasható ős thrash elemek ebben a számban is érezhetők.Úgyhogy elő kell venni egy jó kis headbanging animációt és már mehet is :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése